Snelle Levering

Apple of Samsung Oplaadkabel 3 meter

  • 3 meter lange kabel!
  • Geschikt voor smartphone/tablet
  • Goud of zilver
  • Zonder stekker geleverd

* Verplichte velden

Adviesprijs:
€ 19,99
Korting:
-75%
Besparing
€ 15,00
€ 4,99
 

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Zodra de groene batterij in je scherm van je smartphone verandert in de gehekelde rode variant weet je genoeg: hoog tijd om die batterij op te laden! Met deze handige Samsung of Apple Oplaadkabel op zak, kan je je smartphone of tablet elk moment van de dag weer voorzien van stroom. Met deze extra lange kabel kan je je device blijven gebruiken tijdens het opladen, ook als je op de bank zit of in bed ligt. Superhandig! De Oplaadkabel is makkelijk aan te sluiten aan je eigen stekkerdeel. Je kan kiezen uit een Apple Lightning, Samsung type-C of Micro-usb oplaadkabel in het goud of zilver.

Apple Lightning
Laad je iPhone of iPad op met deze handige Apple Lightning Oplaadkabel. Ook gemakkelijk aan te sluiten op een laptop of computer zodat je al je mediabestanden kan overzetten.

Micro-usb
De oplaadkabel met micro-usb aansluiting is geschikt voor smartphones of tablets, zodat je deze apparaten weer kunt voorzien van stroom. Ook handig om data vanaf je apparaat naar je computer of laptop over te zetten.

Samsung type-C
De Samsung Type-C-oplaadkabel is voorzien van een usb 3.0 aansluiting, zodat je met een snelheid tot 5Gbps sneller je smartphone of tablet kunt opladen. Onder andere geschikt voor Samsung-, Huawei- en Oneplus toestellen.

Let op! Het stekkerdeel wordt niet meegeleverd.

Stay connected!
4 GEKOCHT
4 personen hebben met deze deal € 60,00 bespaard.

Voorwaarden Apple of Samsung Oplaadkabel

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 2 werkdagen verzonden
  • Verzendkosten: €3,95 per bestelling