De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

Delizius Iberico- & Serranoham

  • Maar liefst 4 tot 4,5 kilo!
  • Luxe Spaanse lekkernij
  • Authentieke smaak
  • Uit te breiden met worst
Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Delizius Iberico- & Serranoham


Organiseer jij binnenkort een tapas feestje of wil jij je verjaardag een Spaanse touch geven dit jaar? Met een authentieke ham op tafel zal jij hoge ogen gooien! Je hebt de keuze uit Iberico of Serrano en de echte foodies onder ons herkennen deze namen direct; dit zijn Spaanse hammen van uitzonderlijke kwaliteit!

Authentiek
Deze hammen komen uit Jabugo, een stadje in Spanje, waar het al eeuwenlang ham is wat de klok slaat. De rassen varkens, de gebieden waar ze vrij grazen, het klimaat en de manier van het drogen van de hammen heeft allemaal invloed op de smaak en zijn zaken waar ze zich in en rondom het stadje Jabugo gepassioneerd mee bezig houden.

Rijptijd
De Iberico ham heeft een rijptijd gehad van tussen de 24 en 30 maanden en de Serranoham tussen de 12 en 15 maanden. Door dit rijpproces hebben ze hun heerlijke authentieke smaak gekregen en is het ongekende luxe voor je smaakpalet.

Compleet pakket
De hammen worden geleverd als gehele poot van vier a vijf kilo. Wil je echt uitpakken? Kies dan voor een compleet pakket. In dit pakket zit ook een houten houder, mes en slijper en je ontvangt ook nog vier lokale worsten van een kilo in totaal. Je ontvangt een Iberische chorizo, een Iberische pikante worst, een Iberische licht gekruide worst en een Iberische bloedworst.

Buen Provecho

Ham

55 GEKOCHT
55 personen hebben met deze deal € 2.750,00 bespaard.

Voorwaarden Delizius Iberico- & Serranoham

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 11 werkdagen verzonden
  • Verzend- en handelingskosten: €5,95 (vanaf €70 gratis verzending!)