De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

Set van 2 Chinese Bonsai Boompjes

  • Verschillende boompjes
  • In keramieken schaal
  • Met oplopende korting
  • Groenblijvend
Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Beleef het echte Azië met deze Set van 2 Chinese Bonsai Boompjes! Deze unieke boompjes zijn in China gekweekt door echte Bonsai-kwekers. Bonsai betekent in het Japans ‘geplant in pot’.
Je ontvangt de boompjes in een keramieken schaal met lekschotel. Elke set bestaat uit 2 verschillende soorten boompjes. De kweker selecteert uit de volgende soorten: Carmona, Ligustrum, Sagartethia, Zelkova, Ficus en Portulacaria. Haal snel deze prachtige, serene boompjes in huis!

Carmona macrophylla
Deze Bonsai-soort staat bekend om zijn diepgroene blaadjes met kleine witte bloemen. De witte bloemen kleuren rood in de lente en de zomer. Zet hem voor het raam in het licht en zorg dat hij het altijd warmer heeft dan 15°C.

Zelkova serrata
De Zelkove serrata is een Aziatische boom en wordt ook wel de Japanse Zelkova genoemd.
Hij komt van origine uit China, Japan en Korea. De bladeren zijn eirond met aan beide zijden zes tot dertien scherpe tanden. In het voorjaar draagt de boom groene bloemen. De vrucht is 5 mm groot.

Ligustrum
De Ligustrum komt oorspronkelijk afkomstig uit Oost Azië. Deze bonsai is groenblijvend, zeer geschikt als Bonsai, zowel voor binnen als buiten, maar moet bij extreme kou binnen worden gezet.

Portulacaria afra
De Portulacaria groeit al eeuwen in Azië maar wordt pas sinds kort naar het westen geëxporteerd. De jonge scheuten van de Jade boom zijn in het begin groen gekleurd maar kunnen rood verkleuren naarmate de tijd verstrijkt.

Sagarethia
De Sagaretia komt oorspronkelijk uit Noordoost Azië. Deze bonsai is groenblijvend, zeer geschikt als Bonsai voor binnen. Deze plant krijgt later in het voorjaar mooie witte bloemetjes.

Ficus retusa
Ficus retusa is een snelgroeiende, groenblijvende, brede struik of boom. Komt van origine uit Maleisië. De gladde, lichtgrijze stam is vrij opvallend, kan uitgroeien tot maximaal 30 cm in diameter.

De kweker kiest op basis van beschikbaarheid de mooiste boompjes, zelf kiezen is helaas niet mogelijk

Verzorging
De Bonsaiboompjes hebben water nodig als de aarde begint op te drogen en de boom inmiddels al het oude water heeft opgenomen. Het wordt aangeraden om de uiteindengroei van de Bonsai boompjes te snoeien. Alle scheuten die buiten het silhouet van de boom komen en de scheuten die naar beneden of omhoog groeien, kunnen worden gesnoeid.

Specificaties

  • Hoogte bij aflevering: 20-35 cm (gemeten inclusief pot).

  • De keramieken sierpot is 15 cm breed

Indien je het versproduct beschadigd of niet goed heeft ontvangen, vragen wij dat je dit binnen 5 dagen na ontvangst met foto's kenbaar te maken bij onze klantenservice.

Een beetje Azië in huis!
9 GEKOCHT
9 personen hebben met deze deal € 270,00 bespaard.

Voorwaarden Set van 2 Chinese Bonsai Boompjes

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 8 werkdagen verzonden
  • Verzendkosten: €6,95 per bestelling
  • Versproducten kunnen niet geretourneerd worden