De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

Vanaf €399 ipv €800 – Haartransplantatie behandeling van HairplusMC; Een vollere bos haar door middel van de FUE haartransplantatie methode!

Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Een mooie bos haar

Haaruitval, voor veel mensen is het een harde confrontatie met het feit dat men ouder wordt. Sommige mensen zeggen dat het bij ouder worden hoort. Wij zijn het hier niet helemaal mee eens, want je mag dan misschien wel wat haar verliezen als je ouder wordt, maar dat betekent niet dat je er niks aan kunt doen! Met deze haartransplantatie behandeling van HairplusMC ben je binnen een mum van tijd van uw kale plekken verlost! En dat voor maar €399 ipv €800!

Hairplus Medical Care
Hairplus Medical Care is een kliniek in Barendrecht die gespecialiseerd is in haartransplantaties. Ze hebben meer dan 33 jaar ervaring en waren destijds de eerste haartransplantatie kliniek in Nederland. Ze hebben al meer dan 21.000 haartransplantaties uitgevoerd!

Nog steeds doen zij er alles aan om koploper te zijn als het gaat om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie en haaruitvalpreventie.
Behandel methode
HairplusMC maakt gebruik van de FUE haartransplantatie methode. Deze methode is minder beschadigend dan andere methodes en zorgt voor een snel herstel!

Vooraf gaand aan de transplantatie wordt in een consultgesprek alles doorgenomen. Bij deze transplantatie methode worden de grafts één voor één uit het donorgebied (de achterzijde of zijkant van het hoofd) verwijderd met chirurgische boortjes van 0.6 - 0.8 mm. Na het verwijderen worden de grafts gecontroleerd en daarna in de vooraf gemaakte incisies op de kale of dun behaarde hoofdhuid geplaatst. Bij deze FUE methode is het niet nodig om het donorgebied kort te scheren. En de behandeling is nagenoeg pijnloos en er blijven geen (zichtbare) littekens achter in het donorgebied.

Het resultaat
Na zo'n 8 tot 12 maanden is het resultaat van de behandeling volledig zichtbaar en kun je weer genieten van een hoofd vol haar! Van de getransplanteerde haren groeit minimaal 95% uit tot gezonde haren. Bij deze haartransplantatie methode wordt een levenslange groeigarantie gegeven.

3 keuzes
De een heeft meer last van haar uitval dan de ander. Daarom bieden we 3 keuzes aan. De keuze geef je aan in het optiemenu. Ben je nog niet helemaal zeker of je een volledige haartransplantatie wilt, dan kun je kiezen voor de 100 grafts optie. Dit is niet een geheel gebied, maar zo kun je toch een idee krijgen hoe het is.
• Haartransplantatie met 100 grafts (200 - 250 haartjes) voor €399 ipv €800
• Haartransplantatie met 500 grafts (1000 – 1250 haartjes) voor €999 ipv €2150
• Haartransplantatie met 750 grafts (1500 – 1800 haartjes) voor €1399 ipv €3100

Eindelijk weer met je handen door je haar


12 GEKOCHT
12 personen hebben met deze deal € 4.812,00 bespaard.

Voorwaarden Haartransplantatie behandeling van HairplusMC

  • Na afloop van de deal ontvangt u de tegoedbon in uw mailbox
  • De tegoedbon is geldig van 30 mei t/m 31 december 2013
  • Voor 30 juni 2013 moet u een consultafspraak hebben gemaakt
  • Reserveren via: 010 262 14 06 of via  http://www.hairplusmc.nl/
  • U dient de tegoedbon mee te nemen naar de consultafspraak
  • Maximaal 1 tegoedbon per persoon
  • Alleen nieuwe klanten van HairplusMC kunnen gebruik maken van deze actie
  • Tegoedbon is alleen te gebruiken voor hoofdhaartransplantaties
  • Wanneer de behandeling om medische redenen niet mogelijk is, is restitutie mogelijk
  • Ook boekbaar voor Belgische accounts