De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

Zydante Swisstech Boxspringset

 • Inclusief topper
 • Luxe uitstraling
 • Bonell binnenveringsmatras
 • Verzendkosten: €5,95
Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Zydante Swisstech Boxspringset


Een goede nachtrust is belangrijk voor een effectieve dag. Een goed geslapen persoon is energiek, scherper en alerter. Fijn om een productieve dag te hebben, je doelen te behalen en te kunnen genieten. Met een Zydante Swisstech boxspring inclusief topper ben je verzekerd van een heerlijke nachtrust.

Afmetingen

 • Boxspring 160 x 200 cm

 • Boxspring 160 x 210 cm

 • Boxspring 180 x 200 cm

 • Boxspring 180 x 210 cm

Kleuren

 • Antraciet

 • Zwart

Samenstelling van het bed
Op de gestoffeerde houten boxen ligt een circa 19 cm dik matras met 111 Bonell-veren per m2 en een los topdekmatras. De matrassen hebben een medium hardheid en zorgen voor een goede ondersteuning. Ze zijn belastbaar tot 110 kg per persoon. Het hoofdbord is ook gestoffeerd met een speciaal geweven sterke polyester meubelstof, wat zorgt voor comfort en een luxe uitstraling. De bijgeleverde topper heeft een totale hoogte van ca. 6 cm en is voorzien van een ca. 4 cm kern van hoogwaardig comfortschuim.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 cm en de hoogte van het hoofdbord is 100 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten 3 cm uit, wat het bed ook geschikt maakt voor plekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkanten, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 cm hoog en 5 cm breed (zie ook de illustratie onderaan de deal). 

Het matras
Het ca. 19 cm hoge matras beschikt over een 14 cm Bonell-veren kern en heeft aan boven- en onderzijde een vilten gewichtsverdeler. Ook zijn de boven- en onderzijde afgedekt met polyether comfortschuim. De matrashoes is een doorgestikte luxe super elastisch dubbeldoek in een mooie offwhite kleur. Deze is gestoffeerd aan de zijkant, passend bij de gestoffeerde onderbox. 

Bonell binnenvering
Bij een binnenveringsmatras is de kern samengesteld uit een groot aantal metalen veren. Het verenpakket van een Bonell binnenveringsmatras is opgebouwd uit dubbel conische 5 slagsveren. Elke veer wordt apart in vorm gebracht. Verder zijn de veren aan beide zijden afgedekt met comfortlagen uit diverse synthetische materialen. Binnenveringsmatrassen hebben de beste ventilerende eigenschappen, waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor mensen die veel vocht verliezen. Ze zijn het minst warmte-isolerend, zonder koud aan te voelen.

De bonell- of biconische veer maakt aan de beide uiteinden een grotere cirkel dan in het midden (zandlopervorm). Hierdoor is de weerstand van een dergelijke veer progressief (bij een stijgende belasting wordt de weerstand van de veer hoger). Dit verhoogt de mate van effectieve ondersteuning.

Spring met je goede been uit bed!
4 GEKOCHT
4 personen hebben met deze deal € 3.200,00 bespaard.

Voorwaarden Zydante Boxspringset

 • De bestelling wordt na aankoop binnen 4 weken verzonden. Er wordt contact met je opgenomen over de levering, dus zorg ervoor dat de contactgegevens van je GroupDeal account kloppen.
 • Verzendkosten: €5,95 per bestelling
 • Verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland
 • Om hygiënische redenen kan het product niet geruild of geretourneerd worden indien gebruikt, tenzij er een defect is dat binnen de garantie valt.